Vi søker erfaren prosjektleder

Sans Bygg ble etablert i 2008 av personer med lang erfaring i industriell modernisering av bad i Oslo. Vi utvikler og bygger fremtidens bad og søker en prosjektleder som synes det er spennende og inspirerende å jobbe med moderne løsninger og har høye ambisjoner. Vår kundegruppe er store boligselskaper og vi leverer 800-900 bad hvert år, fordelt på 5-6 løpende prosjekter. Totalt har Sans Bygg levert over 6 000 bad og er en ledende aktør i markedet. Tilvalg til badene er et satsningsområde. Vi har et høyt fokus på utvikling av gode tekniske løsninger og logistikk. Selskapet har i dag 9 ansatte.

Grunnet økt prosjekttilgang i Stor-Oslo søker vi nå etter en erfaren og selvstendig prosjektleder som kan bidra til å realisere denne veksten.

Vi søker en prosjektleder som liker variert arbeid. Du trives med å ha ansvar for planlegging og gjennomføring av egne prosjekter, med fokus på prosjektering, logistikk og myndighetskrav. Du er god til å følge opp underentreprenører og leverandører. Med dine gode kommunikasjonsegenskaper har du ingen problemer med å kommunisere med byggeledere, byggherrer og rådgivende ingeniører. I tillegg drives du av å nå dine mål, har alltid fokus på lønnsomhet og kvalitet i prosjektene, og sørger for å holde fremdrift og ressurs planlegger godt. Det er viktig for deg at prosjektene gjennomføres i henhold til gjeldende myndighetskrav. Du er også opptatt av å lede og motivere dine prosjektdeltakere og medarbeidere.

Vi er på jakt etter deg som trives med å være ute på byggeplass og er god på økonomisk oppfølging og rapportering. Du vet å etablere gode arbeidsrutiner og dokumentere prosjektene dine. Det er svært viktig for deg å sørge for at kunden er fornøyd og du etterlever Sans Bygg sitt verdigrunnlag. Det er ønskelig med høyere utdannelse og erfaring fra bransjen. Lang erfaring i bransjen kan kompensere for utdannelse.

Sans Bygg er i en fase med stor pågang på prosjekter i Stor-Oslo. I Sans Bygg vil du få muligheten til å være med på denne spennende reisen og til å påvirke din egen hverdag og rollen som prosjektleder. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode betingelser. Sans Bygg er en bedrift med gode utviklingsmuligheter og har et høyt faglig nivå. Du får varierte, utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø

Hvis du føler at dette stemmer overens med dine ønsker og målsettinger og synes dette virker som en spennende stilling, er du kanskje akkurat den vi er på jakt etter!

Ta kontakt med Tor Bjærum, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 904 75 000.